ايرنا زندگي: سالاد تبوله را ميتوان به عنوان ميان وعده هم سرو كرد و در كمترين زمان ممكن يك طعم فوق العاده را ساخت. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم:
- خيار: ۱ عدد
- بلغور: ½ ليوان
- پيازچه: ½ ليوان
- جعفري: ۱٫۵ ليوان
- آب جوش: ¾ ليوان
- گوجه فرنگي: ۲ عدد
- آبليمو: ۳ قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه: به اندازه كافي
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. ابتدا بلغور را داخل يك كاسه ميريزيم و روي آن ۱ قاشق غذاخوري زيتون ميريزيم و خوب مخلوط ميكنيم تا به روغن آغشته شود و بعد آب جوش روي آن ميريزيم و در كاسه را با پلاستيك سلفون ميپوشانيم تا به مدت ۱۵ دقيقه همين طور بماند.
۲. سپس براي هدر نرفتن زمان پيازچه و جعفري را ميشوييم و روي تخته ساطوري ميكنيم و خيار را ميشوييم و به صورت عمودي و افقي روي آن برش ميزنيم تا خيار به صورت مربعهاي كوچكي شوند (مانند مدل سالاد شيرازي برش ميدهيم)
۳. سپس گوجه فرنگيها را نيز ميشوييم و ريز خرد ميكنيم. پس از گذشت ۱۵ دقيقه سلفون را بر ميداريم و آب اضافه آن را بيرون ميريزيم و آبكش ميكنيم و در ظرف ميريزيم و مواد خرد شده را به آن اضافه ميكنيم.
۴. روغن زيتون باقي مانده را روي مواد ميريزيم و نمك، فلفل سياه، آبليمو روي مواد ميريزيم و مخلوط ميكنيم تا يكدست و طعمدار شوند.
|